Het AutoDreams Concept


U bent een autoliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er wekelijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw auto.


Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie auto die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimere auto of aan een geheel ander type auto.


Het AutoDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw auto, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.


Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting. Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.


Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de auto van u is overgenomen.