HB Cars Eindhoven
EXPORT DIENSTVERLENING 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND
INKOOP
ROUTE
HB CARS Eindhoven
Export service is gereed binnen 5 minuten!
Tel +31 (0)652393557


Export Dienstverlening

HB CARS Eindhoven is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister. Vanaf dat moment bent u niet langer aansprakelijk voor voertuiggebonden verplichtingen, zoals de motorrijtuigenbelasting.

Om u te kunnen helpen moet u het volgende kunnen aanleveren:

  • Originele Nederlandse kentekenplaten
  • Kilometerstand van het voertuig
  • Kentekenpapieren of kentekenkaart met tenaamstellingscodes (indien het voertuig in de voorraad staat is een Tijdelijk Document Nummer ook voldoende)
  • Geldig legitimatiebewijs

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van uw auto. U krijgt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring, het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten. Met dit uitvoerkentekenbewijs en –platen mag u vervolgens nog 14 dagen rondrijden in Nederland. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren. Gebruikt u deze periode vooral ook hiervoor, want op het langer dan 14 dagen in Nederland rijden met uitvoerkentekenplaten staan stevige boetes. Tevens moet uw auto voor die periode verzekerd zijn. Hiervoor bestaan speciale verzekeringen, waar HB CARS u mee kan helpen. Zo ziet u, alles rondom de export van uw auto wordt u uit handen genomen door de experts vanHB CARS

Auto exporteren naar buitenland

In principe kan HB CARS uw auto exporteren naar vrijwel elk gewenst land. Door onze ruime ervaring zijn wij goed op de hoogte van de wetgeving van veel landen, en kunnen wij u daarover van deskundig advies voorzien. Dit geldt zowel voor landen van binnen en buiten de Europese Unie. Met hulp van HB CARS rijdt uw auto binnen korte tijd in het bezit van alle juiste documenten op de buitenlandse wegen. Wij zorgen voor een snelle export van uw auto naar het buitenland!

Export service is gereed binnen 5 minuten

Beste prijs:
€10,00 Witte platen (kentekens)
€35,00 Export met Kentekenbewijs deel II
€150,00 Export met Kentekenbewijs deel II + Witte platen + verzekering 14 dagen

Inclusief GRATIS kentekens De-Montage services en Kentekenhouders indien nodig.

  • Fahrzeug-Exportdokumentenservice
  • Vehicle Export Document Service
  • Usluga eksportu dokumentów pojazdu
  • Služba Dokumentace exportu vozidla
  • Служба за документи за износ на превозни средства